AKTUELNO

Dramatično!

Zadrugari su večeras birali između potrčaka koje je odabrala Mima Živković, Dragane Mitar i Baneta Čolaka. Mima je morala da presudi, jer je bilo nerešeno i odlučila je da Dragana bude prva nominovana. Brendon je pre Draganinog izlaganja istakao da mu ipak nije niko pretio od zadrugara, nego da ga je udarilo Sunce, ali da će svakako tužiti neke cimere.

Foto: TV Pink Printscreen

Taman idem da se odmorim, da se zahvalim svima. Nemam šta da zamerim, to sam očekivala - istakla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam, osim finansija, ušao da pokažem da nisam to ja od prošle sezone, da sam grešio. Moja veza me je možda usporila, da znam da me čeka, imao bih više snage da ovo izguram. Umoran sam i od ljudi i od rijalitija i od pritiska. Promenio sam mnoge stvari od prošle sezone. Niko me nije iznenadio, znao sam ko će me nominovati. Ovo su prve nominacije da sam dobijao pozitivne komentare. Pozdravljam majku. Majko, izdrži - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Ognjen Amidžić je potom podigao nekoliko takmičara, jer je jedan od njih u tom trenutku imao najmanju podršku publike, a to su bili Nikola Orozović, Stefan Karić, Nina Babić i Jovana Tomić Matora. Ova četvorka iznenadila je zadrugare, a voditelj je počeo polako da spušta takmičare. Prvo je spustio Matoru, pa Orozovića, da bi na kraju ostali Karić i Nina. Nakon trenutka neizvesnosti, Ognjen je proglasio da je drugi nominovani takmičar Nina Babić i da će se ona boriti sa Draganom u duelu za opstanak.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga

'