AKTUELNO

Seksepilna pevačica stavila je na sebe vojnički šlem i prsluk na gole grudi i rešila da svima pokaže šta to prava Balkanka zna.

Posle velikog uspeha pesme "Delo", pevačica Ljupka Stević rešila je da ukrsti glasove sa kolegom MC Stojanom i publiku obraduje duetskom pesmom "Balkanka", za koju je snimila zanimljiv spot.

Foto: Youtube

I dok je Stojan u novom spotu, kao i uvek, opčinjen brzim, luksuznim četvorotočkašima, Ljupkinu pažnju ovaj put privukao je tenk na koji se rado popela i zavodljivo plesala u ritmu brze klupske pesme.

Foto: Youtube

Pažnju muškaraca privuklo je to što je seksi Balkanka za ovu priliku odabrala duge crne čizme i vojnički prsluk ispod kojeg nije imala baš ništa, pa su korisnici Jutjuba mogli nesmetano da uživaju u njenom bujnom poprsju. Uz sve to, Ljupka je na glavu stavila i vojnički šlem, zbog čega su se mnogi zapitali da li pevačica ima nameru da ratuje u predstojećem periodu.

Foto: Youtube

Pre Ljupke, MC Stojan snimio je pesmu sa Aleksandrom Prijović "Šta bi", koja je postala veliki hit. A ako je suditi po komentarima i pesma sa Ljupkom biće hit, a njihov novi spot pogledajte u nastavku:

D. T.

#Ljupka Stević

#MC Stojan

#Rat

#pevačica

'