AKTUELNO

Starleta je pokušala da se našali na račun svog izgleda pre operacija, ali je naišla na ismevanje korisnika društvenih mreža.

Stanija Dobrojević bez sumnje važi za jednu od najseksepilnijih žena na javnoj sceni, a upravo zahvaljujući svom izgledu postala je popularna.

Starleta je veoma svesna svog izgleda, te stalno u prvi plan ističe svoje glavne atribute - zategnutu guzu i bujno poprsje.

Iako su je optuživali da je imala mnogo estetskih operacija, Stanija je demantovala da je stavila silikone u guzu, ali nikad nije krila da je povećala grudi.

Dok na društvenim mrežama postoje brojne stranice koje pokazuju kako su poznate ličnosti izgledale pre operacija, Dobrojevićeva je rešila da ih preduhitri i sama objavi neke fotografije iz prošlosti.

Ona je na svom profilu na društvenoj mreži Tviter objavila fotografije na kojima je, kako se u narodu kaže, "ravna kao daska", a da joj to nimalo ne smeta, pokazuje i to što se našalila na svoj račun.

- Nešto nedostaje na ovim fotografijama. Pogodite šta - napisala je najpopularniaj starleta aludirajući na svoje male grudi.

Brojni pratioci su komentarisali kako je lepa kao i uvek, ali je jedan duhovit komentar privukao veliku pažnju.

- Šta ti se dogodilo sa grudima? Istopile su se na suncu? - glasi komentar koji je nasmejao mnoge, a na koji Stanija nije odgovorila.

Autor: M. Đ.

#Stanija Dobrojević

#grudi

#starleta

'