AKTUELNO

Skandal o kojem se danima priča!

Sandra Obradović, nekadašnja misica, u žiži je javnosti nakon tvrdnji koje je iznela da je doživela nasilje i da joj je njen partner oteo dete. Ona se danas uključila uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal" i kroz suze govorila o svemu što se desilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nažalost, ja nisam htela da izlazim u javnost sa takvim stvarima, ali to je bila greška i apelujem na žene da odmah prijave kad digne partner prvi put ruku na tebe. Sve je nepravda, nameštaljka, da bi se meni oduzelo dete. Ja ne znam da li je on doktor da daje bilo kome dijagnoze, ali to je nebitno, bitno je da moje sedmomesečno dete da vidim. Ja od ponedeljka idem u Centre za Socijalni rad Novi Beograd i Zvezdara, tek u petak su mi javili, mojoj advokatici, da ja ne mogu da vidim dete dok se ne okonča neki sudski postupak - rekla je Sandra i nastavila:
Ja sam išla do MUPa Zvezdara gde mi je oficir rekao da nema nijedan dokument da on drži moju bebu, onda sam otišla do zgrade i videli ste svi, on je pozvao paparace da me snimaju dok moje dete plače - rekla je Sandra kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se zahvalila svima koji su joj pomogli, ali i priznala šta je najviše boli.

Ja bih se zahvalila ministarki Zorani Mihajlović, koja je prva reagovala kao i Sigurnoj kući. Ovo je nerealno da beba od sedam meseci bude kod oca bez zakona, bez ikakvog pravnog osnova. Mene najviše boli što moja beba pati, što je odvojen od majke, to je sedmomesečna beba koja pati jer mu treba majka, po svim zakonima beba treba da bude uz majku dok traje sudski postupak. Ja ne mogu da verujem da je dete kod nasilnika i osuđenika - zaključila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Sandra Obradović

<
'