AKTUELNO

Kamere Pink televizije zabeležile su kako izgleda poznata pop pevačica bez trunke šminke.

Ekipa emisije "Ekskluzivno" u jednom studiju za snimanje spotova uhvatila je dve pevačice koje su u isto vreme na istom mestu snimale spotove za svoje nove numere.

I dok je Ljupka Stević bila u potpunosti našminkana, njena koleginica  Ivana Jordan je tek počela da se sređuje, a bez trunke šminke snimila ju je kamera Pink televizije.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Članovi ekipe odmah su primetili da se fizički izgled pevačice bez scenske šminke umnogome razlikuje od onog na koji su TV gledaoci navikli, a pevačica se, inače, samo nekoliko dana pre snimanja spota pod "punom ratnom opremom" pojavila na dodeli muzičkih nagrada, gde je izgledala potpuno drugačije.

Foto: TvPink Printscreen

Ivana se, inače, pozdravila u šminkernici sa svojom koleginicom Ljupkom, pa je iskoristila priliku da javno pohvali njen hit koji je snimila sa američkim reperom Snup Dogom.

- Čula sam, to je već bilo pre nekog vremena. Sjajno je doći u priliku da se to uradi, žao mi je samo što nije imala više nekih svojih delova. Snup je možda bio više inpirisan nekim prirodnim opijatima - kroz smeh je rekla Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#EKSKLUZIVno

#Ivana Jordan

#Ljupka Stević

#pevačica

#spot

'