AKTUELNO

Još jedna burna noć za nama!

Sinoć je u Beloj kući održana još jedna "Igra istine" tokom koje, kao po pravilu, nastaju najžustrije svađe i sukobi. Tako je bilo i u noći za nama.

Luna Đogani već neko vreme nije u dobrim odnosima sa majkom Anabelom Atijas, a otkad se pomirila sa Markom Miljkovićem, Đoganijeva sa majkom ne progovara. Sinoć je napravljen još veći jaz između ove dve zadrugarke.

"Da li smatraš da je okej što je tvoja majka ušla u rijaliti?" - glasilo je pitanje koje je sinoć Gagi Đogani postavio svojoj ćerki Luni Đogani, a ona se preusmerila na svađu sa Markom Đedovićem, kojeg je navela da popljuje njenu majku Anabelu Atijas.

Nakon ovoga Luna je naišla na osudu brojnih zadrugara, a onda se majci obratila vrlo grubim rečima i psovkama.

Ovakvi pe*eri me napadaju, ti si došla da me napraviš najgorom na svetu, da ne mogu da živim zbog tebe. Došla si da me uništiš, j*bem ti mater - urlala je Luna, a Marko ju je izveo iz kuće kako bi zaustavio ovaj haos.

Miljković je umirivao svoju devojku koja je nastavila da ogovara svoju majku.

Nikada mi neće biti žao što ne pričamo, nikada! Ušla je da mi se sveti. Gadi mi se odakle dolazim, stidim se - govorila je Luna.

Da li će se Luna pokajati zbog reči upućenih Anabeli i da li će Atijasova uspeti da pređe ćerki preko uvreda, ostaje da vidimo u danima koji su pred nama.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

<
'