AKTUELNO

Ovakvu je do sada niste videli, ali zaista!

Slavica Ćukteraš ima pravi avanturistički duh. Pevačica je stalno aktivna i snima se putem Instagrama, ali je sada imala žestok dan u prirodi - latila se oružja!

Slavica je okupila svoju ekipu s kojom je ratovala u šumi laserskim puškama. Mnogi su posle njenog razvoda zaključili da pevačici treba više adrenalina, a sada je sasvim sigurno uspelo da ga podigne na najviše nivo. Ona je jurila kroz šumu pod punom ratnom opremom, valjala se po travi, pucala... Da je zavodoljna novim sportom koji je isprobala, pohvalila se na Instagram profilu, gde je objavila nekoliko video klipova.

Foto: Instagram.com

- Sve, sve! Ovo je kardio trening u trajanju od dva sata, vijanja po šumi, trčanja sa puškom koja je teška četiri kilograma, padanja, puzanja, sačekuša - napisala je Ćukteraš, koja je uspela da izdrži ceo trening s puškom uz trčanje.

Foto: Instagram.com

Slavica je, inače, kondiciju i snagu već uspela da stekne kroz igranje uz šipku u svrhu snimanja spota, što spada u veoma tešku aktivnost, pa joj je verovatno nešto lakše pala ova aktivnost u prirodi.

Otkad se razvela od golmana Vlade Avramova, njeni fanovi komentarišu da se Slavica "probudila", pa sada isprobava sve i svašta. Osim što je sve vreme aktivna na Tik Tok aplikaciji, Ćukteraš je spremna i na raznorazne imitacije, lajvove, ali i fotkanje u oskudnoj odeći.

Autor: M.K.

#Slavica Ćukteraš

<
'