AKTUELNO

Da li je buran period iza ovog rijaliti para?

Sinoć je u Beloj kući, kao i svakog četvrtka, organizovana emisija "Gledanje snimaka". Tom prilikom zadrugari su saznali za neke događaje u rijalitiju "Zadruga 3" te su svi mogli da za crnim stolom iste i prokomentarišu.

Luna Đogani jednim snimkom bila je neprijatno iznenađena a reč je o video zapisu nastalom na žurci ovog utorka. Naime, na žurki nakon "Žurkovizije" Jelena Pešić sipala je Marku Miljkoviću vino koje je bilo za Lunu Đogani.

Nakon toga Luna, Marko i Jelena su polemisali o eventualnom druženju nakon rijalitija.

Iskreno, ja sam odlučila da više ne pričam na ovu temu, zbog sebe, ostaću suzdržana, sve ovo što sam rekla, neću više ponavljati. Ja sam možda i previše rekla, smatram da imam mnogo veće probleme, slažem se sa Markom, koje bih trebalo da rešim, ali ni tu ne vidim rešenje, ovo je stvarno presmešno i prolazno u životu, ovo drugo nije, ovo što sam u klipu rekla, to je to. Smetalo bi mi to druženje, šta će biti, vreme će pokazati, videćemo, ali kao što vidiš, ovde su stvari promenjljive svaki dan. On ima pravo na to, ja sam njemu danas rekla jednu rečenicu iza koje ću da stojim, ali nemam pravo da mu zameram, može da se druži, nakon toga što sam ga slagala. Apsolutno mu neću zamerati Jelenu i neću pričati o tome - rekla je Luna.

Sinoć u toku reklamnog bloka Marko i Luna su se osamili u dvorištu. Tom prilikom spomenuli su i Luninog bivšeg momka, Slobodana Radanovića.

Da su svoj odnos uspeli da poprave govori i činjenica da su na spavanje ipak otišli u lepim odnosima, a ne posvađani, a Đoganijeva je za laku noć svom momku poljubila nožni palac.

Čini se da su Marko i Luna konačno uspeli da preprke prelaze mirno i razumno, bez velikih svađa, drama i vrištanja... Da li će uspeti da održe ovaj mir i odbrane svoju vezu od svoh spoljnih uticaja, ostaje da vidimo.

Autor: J.Đ.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

<
'