AKTUELNO

Evo šta želi supruga bivšeg farmera.

Kristijan Golubović nije znao da li da se smeje ili da plače kad mu je supruga tražila da joj nabavi specijalnu spravicu koja lepi foliju na cipele! A bio je ubeđen da je on najpedantnija osoba na svetu.

- Dođe ti žena u bolnicu u posetu i između ostalog ti kaže: "Ovo da mi kupiš za kuću!" Malo joj je što deset puta dnevno čisti čistu kuću, pa joj fali i ovo čudo??? Jaooooj breeee!! Vodite me iz bolnice u ludnicu! - napisao je Golubović na svom profilu Fejsbuk, iznad klipa koji reklamira spravicu za stavljanje folije na cipele.

Foto: Foto: Printskrin Facebook

Foto: Printskrin Facebook

Kristijan je inače više puta istakao kako voli da je sve oko njega cakum-pakum i da je njegovoj ženi jedino važno da je sve čisto, uredno i ispeglano. E pa sad... Ili je ona pednatnija od njega, ili joj je dosadilo da deset puta dnevno čisti kuću pa je rešila da ovom spravicom sebi olakša život. Izuvanje, odnosno sazuvanje,  odavno je izašlo iz mode, a izgleda da su i otirači lagano krenuli u istoriju.

Inače, Kristijana je supruga posetila u bolnici posle sigurno nedelju dana provedenih u krevetu. Kako reče u intervjuu koji je dao za Pink.rs, njen dolazak je bio takoreći neizvodljiv jer je njoj neprijatno da provede dva sata u kolima s nepoznatim muškarcem.

Foto: Pink.rs / Zabranjeno preuzimanje fotografije bez prethodne saglasnosti portala Pink.rs

Pink.rs / Zabranjeno preuzimanje fotografije bez prethodne saglasnosti portala Pink.rs

'