AKTUELNO

Ona će pevačku karijeru zameniti voditeljskom.

Domaću javnost nedavno je potresla vest da se pevačica Dajana i Saša Žika Jakšić razvode. Međutim, pevačici je nakon razvoda krenulo na poslovnom planu pa će gledaoci Televizije Pink imati prilike da je gledaju vikendom u jutarnjem programu Televizije Pink "Svitanje". Ona je odgovorila na pitanje Ognjena Amidžića o razvodu, ali je nije želela da govori o tome, već o svom poslovnom angažmanu.

Dobro. Nećemo se osvrtati na tu temu, to je već ispričano, bar za sad. Možda se nekad opet osvrnem, ako bude trebalo. Mislim da smo sve rekli do sada. Sada sam ovde nekim drugim povodom i razlogom, sada smo kolege. Vodiću vikendom formu jutarnjeg programa emisiju, a radnim danima voditeljke su Ceca Aleksić i njena, a sada i moja koleginica Irena - rekla je Dajana u emisiji "Amidži šou".

Foto: TvPink Printscreen

Ona se osvrnula i na sve češće razvode, a kako je sama istakla, za sada ne razmišlja o novoj ljubavi.

- Brak verovatno jeste devalviran kao institucija, šta reći, idemo dalje. O ljubavi sada ne razmišljam - rekla je Dajana Paunović.

Ona je otkrila da je pevanje trenutno ne zanima i da joj je sada pravi izazov voditeljstvo u informativi čime će se od sada i baviti.

Autor: J. V.

#Dajana Paunović

#pevačica

#voditeljka

'