AKTUELNO

Posle njenog povratka u "Pinkove zvezde" više ništa neće biti isto.

Nakon nekoliko nedelja odsustva, članica žirija "Pinkovih zvezda" ponovo se vratila u najpopularnije muzičko takmičenje i spremna je da svojim savetima nastavi da bodri talentovane kandidate, ali i da zavede red i promeni određene stvari koje su se desile tokom njenog odustva.

Reč je o folk pevačici Zorici Brunclik, koju je u prethodne dve emisije menjao kolega Radiša Trajković Đani, pa ga je ona na samom početku snimanja nove emisije prokomentarisala.

Foto: Pink.rs

Ja Đanija ne smatram zamenom. Đani je svoj, on nije zamena. Srećna sam što se bližimo finalu i što ima mnogo talentovane dece. Ja neću da protestujem, ali žao mi je što su ispali Bojan Pavlović i Emil Fetahović. Insistiraću da se vrate u takmičenje. Založiću se autoriterom, a neću raditi nikakve vežbe na bini - izjavila je Zorica za Pink.rs i svojim komentarom potkačila ljutu protivnicu Maju Nikolić, koja je u prošloj emisiji uradila zvezdu na glamuroznoj Pinkovoj sceni.

Foto: Screenshot

S obzirom na to da je prozvala koleginicu sa kojom se više puta sukobljavala u Pinokovim zvezdama, interesovalo nas je kako Zorica komentariše Majino učešće u "Pinkovim zvezdama" i sukobe koji su obeležili ovu sezonu. Međutim, ona nije želela da se bavi Majinim likom i delom.

- Zlonamerne ljude ne želim da komentarišem - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Zoričin povratak u "Pinkove zvezde" uticaće na sve članove žirija, pa i na Maju Nikolić koja će sigurno jedva dočekati da ponovo sa njom ukrsti koplja i suprotstavi mišljenja, a kako će sve to izgledati ostaje da vidimo za tri nedelje, kada će biti emitovana ova emisija.

B. R. / D. T.

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Radiša Trajković Đani

#Zorica Brunclik

#pevač

#pevačica

'