AKTUELNO

Njeno ime uvek su povezivali sa njenim proslavljenim suprugom, a sada je za njom poludeo ceo Brazil.

Ime dizajnerke Meline Džinović godinama se vezivalo isključivo za njenog slavnog supruga, pevača Harisa Džinovića, posebno u Srbiji. Međutim, od kada je Melininu haljinu ponela holivudska diva Šeron Stoun, o kvalitetu i značaj njeniih modela počelo je da se ističe i u domaćim medijima.

Foto: Printscreen Youtube

Melinin uspeh u svetu dodatno je potvrđen kada je njene kreacije ponela planetarno popularna Dženifer Lopez, a potom glumice Sofija Vergara i Kejt Bekinsejl. Ipak, lepa dizajnerka izazvala je neverovatno interesovanje Brazilaca, koji su je kontaktirali kako bi u Sao Paolu organizovala reviju svojih modela.

Revija ove dizajnerke održana je pre nedelju dana, a modele Meline Džinović ponela je i svetski poznata brazilska blogerka, ovoga puta i model Lala Trusardi Rudž, kao i blogerka Renata Kuerten. Reviji je prisustvovala i čuvena manekenka Izabeli Fontana koja je bila oduševljena Melininim modelima, kao i veliki broj poznatih Brazilaca.

Međutim, najveću pažnju privuklo je prisustvo glavne i odgovorne urednice brazilskog izdanje "Vogue" Donatele Mireles, koja je oduševljena modelima naše dizajnerke. Izveštaj sa Melinine revije objavljen je u brazilskom izdanju Voga, a sada već slavna dizjanerka produžila je svoj boravak u zemlji kafe do aprila.

Autor: D. P.

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez

#Haris Džinović

#Melina Džinović

#Šeron Stoun

'