AKTUELNO

Porodica Bogdane Ražnatović ove godine slavu obeležava na potpuno drugačiji način, u skladu sa trenutnom situacijom.

I dok su se prošle godine u domu Bogdaninih roditelja u Titelu, pored velikog broja rodbine i prijatelja, okupili Ceca, njena rođena sestra Lidija, kao i Anastasija i Veljko Ražnatović, ove godine je pojavljivanje muzičke zvezde neizvesno zbog trenutnih okolnosti u zemlji nastalih usled epidemije virusa korona.

Foto: Instagram.com

Kako bismo proverili kako Rodići slave Đurđevdan ove godine, pozvali smo Bogdaninu majku Danijelu Rodić. Veljkova tašta istakla je da slavu ovog puta obeležavaju u krugu porodice, ali da su se i danas okupili, budući da se po nekim običajima slavi i dan uoči slave.

Foto: Instagram.com

- U velikoj smo gužvi, i danas primamo goste, slava je. Slavimo malo u krugu porodice. Ništa više ne bih da pričam - poručila je za Pink.rs pevačicina prija Danijela, a nije želela da otkriva da li će Ceca posetiti njihov dom za slavu.

Foto: Pink.rs

Inače, Bogdana je juče ušla u deveti mesec, a ona i Veljko sitno broje do dolaska malog Ražnatovića na svet.

I ove poznate ličnosti slave Đurđevdan

Đurđevdan je jedna od najrasprostranjenijih slava kod Srba, a mnoge javne ličnosti takođe obeležavaju na razne načine praznik svetog velikomučenika Georgija. Neki su to oduvek radili u najužem krugu porodice, skromno, uz sveću, kolač, žito i svečani ručak, dok su drugi slavili u prisustvu velikog broja zvanica. Pevač Miroslav Ilić, proslavljeni fudbaler Dejan Stanković, rijaliti zvezda Stanija Dobrojević - samo su neke od poznatih ličnosti koji sutra, 6. maja proslavljaju Đurđevdan.

Autor: M.K.

#DANIJELA RODIĆ

#Svetlana Ceca Ražnatović

#đurđevdan

<
'