AKTUELNO

Nije mogla da sakrije tugu na licu!

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima, te je ovonedeljni vođa Lepi Mića pročitao saopštenje pred svima. Zadrugari su obavešteni da počinje igra istine, a Mensur Ajdarpašić dobio je priliku da započne, te je prvo pitanje uputio Luni Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Reci mi Luna, kako se osećaš povodom ovoga što se dogodilo i da li te grize savest? Da li bi ponovila istu grešku opet? - upitao je Mensur.
Dosta mi je značilo što sam bila u zatvoru, razmišljala sam mnogo. Hvala produkciji što je brinula o meni. Što se tiče pitanja, naravno da se osećam loše i krivo mi je zbog svega i da, motam jedne te iste filmove po glavi i rečenice. Znala sam da će doći kad tad ovo pitanje, ali još uvek nisam spremila govor šta bih rekla, nadam se da neće biti ista pitanja. Teško mi je, trudiću se da se to ne vidi zbog sebe, zato što sam svoje zdravlje dosta pogoršala, a smatram da ništa nije vredno toga. Kajem se i ne bih više sebi dozvolila da izgubim osobu koja mi mnogo znači, smatram da je ovo neka lekcija i karma, ali život je čudo - odgovorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

U vuideo-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'