AKTUELNO

Porodični odmor folk pevačice pretvorio se u pakao.

Folk pevačica Jana Todorović nedavno je otišla sa porodicom na Kopaonik kako bi napunila baterije za predstojeći period, međutim, odmor joj je brzo preseo.

- Toliko sam se radovala da odem na Kopaonik sa ćerkicom i mužem da prosto nisam mogla da dočekam da stignemo. I taman što smo stigli i vratili se sa ručka, dete mi se razbolelo, dobila je visoku temperaturu i povraćala par dana. Oko toga sam se baš namučila sa njom, još nam je doktor rekao da ne sme da se zamara. Ali 'ajde, sve je to prošlo i zamoli me dete da idemo da skijamo. Još sam baš nešto umorna i bezveze bila, mada rekoh:"Hajde, ali nećemo dugo" - požalila se Jana i objasnila šta se onda desilo.

Foto: Printscreen Youtube

Obišle smo par krugova i malo se umorile, ali me je ćerkica molila:"Hajde mama, samo još jedan krug i idemo na ručak". I šta ću, ja pristanem. Međutim, u jednom trenutku, dok sam skijala, devojčica me neka potkači za skije i ja padnem, bukvalno sam se isprevrtala. Samo sam čula kako mi je puklo koleno! Od bolova sam počela da plačem na sav glas, sve mi se vrtelo pred očima - kaže Jana koja nije mogla da veruje da baš niko nije prišao da joj pomogne dok je jaukala od bolova.

Foto: Printscreen Youtube

- Majka te devojčice koja me je gurnula nije mi prišla ni da me pita kako sam, niti da mi pomogne da ustanem, a videla je da plačem. Samo je podigla svoje dete i počela da viče:"Požuri, požuri", samo da bi pobegle sa lica mesta. Ostala sam u šoku od tolikog bezobrazluka! Prosto nisam mogla da poverujem da neko može da bude takav, užas! Trenutno sam na fizikalnim terapijama. Toliko me je poteralo sve da sam i dalje u šoku. Preseo mi je odmor - završila je pevačica.

Pink.rs

#Jana Todorović

#Zimovanje

#pevačica

'