AKTUELNO

Bez trunke blama!

Kao i svake srede, i večeras je u "Zadruzi" na repertoaru emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević čita zadrugarima pitanja verne publike. Jedno od pitanja stiglo je za Edisa Fetića.

Zašto nisi rekao da ti je danas godišnjica braka i da je torta verovatni Zilhina provokacija? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekima jesam, nekima nisam, siguran sam da to nije Zilhina provokacija, to nije njen stil, što bi me Zilha provocirala? Dragani sam jutros rekao da mi je godišnjica. Juče je bio Zilhin rođendan, da. Nije ni mesto ni vreme da ja spominjem godišnjicu, to je nešto moje lično. I time što sam rekao, nisam imao potrebu. Ne sprdam se na taj način, meni je ta godišnjica lep momenat - odgovorio je Edo.
Sad si opet sa rđom, nisi za bolje - bilo je drugi komentar gledalaca.
Ja znam kako mogu Draganu da povredim, u tim svađama kažem sve i svašta. Sad smo u nekoj fazi pregovora, budemo malo intimni, ne previše - pravadao se Fetić, pa se osvrnuo na tortu.

Foto: TV Pink Printscreen/Instagram

Nisam dobio ceduljicu uz tortu, nisam mogao da povežem sa Zilhom, iako sam mislio na početku da jeste - ispričao je Edo.
Ja nisam pristala da budem rđa, danas smo sedeli u pabu. Ja više ne slavim godišnjicu, ljudi slave godišnjicu koji su u braku. Za tortu, ne znam čemu skrivanje ako je trebalo da bude to nešto lepo. Ja ne primam nepoznate torte. Ovo danas, ne mislim da bi to trebalo mene da poremeti. On zna najbolje ko mu je poslao. Ako je ta torta trebalo da bude namenska, trebalo je više truda. Ovo izgleda kao da je torta usputna. Rekla sam: "Kakav brak, takva i torta". Džabe ljubav i troje dece, kad je čovek ovde sa švalerkom. Sve treba da se uradi transparentno, ako je ona poslala, trebalo je da napiše da je poslala - prokomentarisala je Mitrova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko god da je poslao tortu, nije mislio ništa loše, ja sam se zahvalio - poručio je Fetić.
Dragana napada Zilhu, ako je poslala tortu, zamera se što nije kvalitetna... Dragana i Edo ne mogu da se opravdaju. Sada pričaju budalaštine. Oni su pre neki dan pričali da su napravili greške, a onda se preokrenuli - istakao je Lepi Mića.
Ja sam slab na nju (Draganu). Ja sam tražio oproštaj za svoja dela, a nisam rekao da ću da se vratim Zilhi. Ja nisam zaslužio da ta osoba meni oprosti. Ali ja sam rekao, bio ja sa Draganom ili ne, ja se ne bih vratio - ubacio se Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Najbolje da oni zaborave Zilhu - zaključio je Mića.
Ja ću posle rijalitija da se vidim sa tom ženom, imamo mnogo nerazrešenih stvari - istakao je Fetić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'