AKTUELNO

Snajka Dragana Kojića Kebe podelila je radosnu vest sa fanovima na Instagramu.

Kao bomba večeras je odjeknula informacija da je hrvatska pop zvezda Severina Kojić  u blagoslovenom stanju i da će ovog leta prinovom usrećiti svog supruga Igora Kojića, kojem će ovo biti prvo dete.

Foto: Printscreen Instagram

Prema saznanjima magazina "Hello", Severina je trudna već tri meseca, a malo ko je primetio da je pevačica divne vesti podelila sa više od pola miliona fanova pre dva dana na svom nalogu na Instagramu.

Foto: Jelena Balić

Naime, ona je na društvenim mrežama objavila fotografiju kojom je najavila svoj novi spot za pesmu "Otrove", ali i to da će uskoro postati majka. Zgodna trudnica na fotografiji pozira u seksi kostimu u kojem se već nazire trudnički stomačić, a ono što je hrvatska pevačica napisala otklonilo je svaku sumnju da će, posle Aleksandra, roditi još jedno dete.

Foto: Jelena Balić

Mama se vraća - napisala je Severina na engleskom jeziku, čime je svima stavila do znanja da će se po drugi put ostvariti u ulozi majke.

Foto: Instagram

Podsećanja radi, Severina se za Igora Kojića udala 2015. godine u Beogradu, a uskoro će im se konačno ostvariti najveća želja - da dobiju zajedničko dete koje će ih, nema sumnje, dodatno zbližiti i učvrstiti njihovu ljubav.

D. T.

#Beba

#Igor Kojić

#Severina Kojić

#Trudnoća

#pevačica

'