AKTUELNO

Naslađuje se trenutnom situacijom?!

Odnos Filipa Đukića i Ive Grgurić već neko vreme poprilično je turbulentan, a dok ona pati za svojim bivšim partnerom Marinkom koji će uskoro stati na ludi kamen, on je iz njenog kreveta otišao pravo kod bivše u postelju i sa Mionom Jovanović proveo noć. Budući da se rijaliti romansa Filipa i Ive već neko vreme raspada, a emocije s njene strane totalno ugasile, pozvali smo Đukićevu bivšu devojku, pevačicu Mariju Anu Smiljanić da nam prokomentariše trenutnu situaciju.

Foto: Pink.rs

Foto: TV Pink Printscreen

- Meni su oni svakako slatki, osim što je ona malčice viša od njega, a inače mislim da se Filip zagrejao za nju, baš iz razloga što mu se ona nikad nije predala skroz i što ima tu priču sa tim bivšim (Marinkom). Njega to radi u ljubavnom odnosu. Sve što je normalno, njega ne privlači. Po izlasku će, ukoliko na kraju ipak ostanu zajedno, troškariti pare koje zarade u rijalitiju, a kad potroše to onda će svako svojim putem - poručila je Marija Ana Smiljanić za Pink.rs, te jasno aludirala na to da se Filipove emocije prema Ivi ne gase, čak ni nakon javnog poniženja koje mu je ona priredila zbog bivšeg.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Iva je bez blama i bez obzira na sve što je imala sa Đukićem, a prethodno i sa Stefanom Karićem, priznala da je sve vreme volela bivšeg dečka Marinka, kojeg nikada nije uspela da preboli. Danima ga je dozivala, plakala pri pomisli na njega i sve ono što su imali i svima priznala da se i dalje nada da će imati priliku da sa njim razgovara po napuštanju rijalitija, do čega, po svemu sudeći, na njenu žalost neće doći. Do razdora u ljubavnom odnosu Filipa i Ive došlo je i ranije, kad se saznalo da je ona preko Nataše Radan pokušala da Marinku šalje poruke.

Autor: Pink.rs

#Filip Đukić

#Iva Grgurić

#Marija Ana Smiljanić

<
'