AKTUELNO

Ovo mu veoma prija.

Poznati srpski glumac Miloš Biković obratio se svojim obožavateljima danas u vidu fotografije, o kojoj se naširoko priča, a ono što je napisao u opisu slike iznenadilo je mnoge. Biković je postavio na svoj Instagram profil sliku koju je uslikao daleko od gradske vreve, a sudeći po njegovom osmehu na fotki vreme u prirodi mu je jako prijalo.

- Hteo sam da se nasmejem, ali nisam mogao da otvorim oči od sunca. Evo šta je ispalo... - napisao je Miloš u opisu.

- Kačimo neuspele osmehe na stori, tagujte me... 10 najluđih ću okačiti na stori - dodao je on, uz emotikon koji se smeje, a ovo je pokrenulo veliki broj komentara.

View this post on Instagram

На этой фотке я просто хотел улыбнуться и поделиться с вами хорошим настроением, но глаза открыть не смог 😂. Улыбнулся, как смог... А у вас как (не) получается улыбаться? Отмечайте меня в ленте и в сториз, ставьте хештег #улыбниськакмилош. Самые смешные фото самых неудачных улыбок я репостну у себя в сториз. Поделимся позитивом друг с другом... Hteo sam da se nasmejem ali nisam mogao da otvorim oči od sunca. Evo šta je ispalo... Kačimo neuspele osmehe na stori tagujte me... 10 NAJLUĐIH ću okačiti na stori 😂

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on

"To, brate", "lutka", "nasmejao si me", samo su neke od poruka koje mogu da se pronađu ispod ove objave.

Autor: M.K.

#Miloš Biković

<
'