AKTUELNO

Možete li da pretpostavite o čemu se radi?

Pevač Darko Lazić je pre nekoliko meseci imao operaciju želuca, kako bi na taj način uspeo da skine višak kilograma, a to mu je pošlo za rukom. Kako smo sada svi u izolaciji i vanredno stanje je još uvek na snazi, uglavnom smo se bacili na kuvanje, pa je pitanje da li ćemo iz svega izaći sa viškom kilograma, ali kod Darka to nije slučaj.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Ljudi, biću jedini u Srbiji koji je smršao u karantinu! Otkad sam operacijom smanjio želudac, masne naslage se samo tope. Imao sam 135 kilograma, a sada imam 95! Malo je reći da sam prezadovoljan - rekao je Darko i dodao da neće stati dok ne smrša još 15 kilograma:
Cilj mi je da imam 80 kilograma. Možda ću nekima izgledati suviše mršavo, ali tada ću moći da se opustim i da jedem šta hoću. Zasad pazim, ali jedva čekam da vaga pokaže 80 kilograma, pa da se najedem ko čovek! Ceo život sam veliki gurman, ne mogu rečima da opišem koliko uživam u hrani. Baš zato hoću da smršam i više nego što bi trebalo da bih mogao da klopam sve one specijalitete koji su mi trenutno zabranjeni.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Darko je otkrio da ćerku Lorenu neće videti dok ne prođe vanredno stanje.

Lorena je sa majkom (Ana Sević), nisam želeo da je dovodim kod mene, gde ima mnogo ljudi. Lorena i ja se stalno čujemo preko video-poziva. Mnogo sam je se uželeo, jedva čekam da se ovo prođe, pa da se vidimo! - rekao je pevač.

Autor: N.V.

#Darko Lazić

<
'