AKTUELNO

Progovorila o svom privatnom životu.

Ana Ivanović odgovarala je na pitanja pratilaca i tom prilikom otkrila detalje iz svoje svakodnevice. Pratioce nekadašnje teniserke zanimalo je kako izgleda njena jutarnja rutina.

- Prvo provedemo vreme u krevetu sa decom, a onda naravno kreće spremanje doručka za dečake i kafe za mene i mog muža - odgovorila je nasmejana Ana Ivanović.

Ana je 2016. godine završila profesionalnu karijeru i posvetila se porodici. Sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom dobila je dva sina, Luku i Leona, a sada je otkrila šta joj nedostaje kada je reč o teniskoj karijeri.

Foto: Instagram.com/anaivanovic

- Nedostaju mi takmičenja i putovanja i da vidim prijatelje iz celog sveta. Ali uživam da budem sa mužem i sinovima i da provodim vreme kod kuće sa porodicom - rekla je lepa Srpkinja.

Ana je odgovorila i na pitanje da li bi više volela da se njeni naslednici bave tenisom ili fudbalom, poput njihovog oca Bastijana.

- To je teško pitanje, ali definitivno bih volela da se bave sportom. Pustiću ih da sami odaberu šta god oni žele - iskrena je bila Ivanovićeva.

Foto: Instagram.com

Ona je otkrila i kako uspeva da održi top formu.

- Moja deca me održavaju u formi. Dva dečaka čine da ostanem fit, u stvari tri - nasmejala se Ana, misleći i na Bastijana, a onda dodala:

- Radim jogu i vežbam kad god mogu.

Autor: M.K.

#Ana Ivanović

#Bastijan Švajnštajger

<
'