AKTUELNO

Ovo će izazvati buru!

Jovana Tomić Matora danas će u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga" proslaviti svoj 30. rođendan. Žurka povodom njenog rođendana biće organizovana u 13:30 časova u Zadruzi, a nju će tada sačekati i jedno neprijatno iznenađenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Sanja Stanković je odlučila da organizuje sve za rođendan, te je poslala u Zadrugu tortu i balone, ali i čestitku koja se Matoroj neće dopasti.

Foto: Privatna arhiva

U nastavku pročitajte šta je Sanja poručila Matoroj.

- Dobro je da se nisi kladila sa pojedinim zadrugarima jer bi izgubila. Da... Ovo ti piše tvoja bivša devojka. Niko me nije toliko ispljuvao posle raskida kao ti. Jako ružno sa tvoje strane. Vidim, vlada amnezija, ali videćeš klipove napolju. I pored tvog pljuvanja na moj račun, ja sam ti organizovala ceo rođendan, ali ne iz sažaljenja kako ti kažeš, već zato što sam ja čovek pre svega, ispašću dostojanstvena do kraja, a i zbog lepih trenutaka naše veze. Želim ti da ovaj dan provedeš u veselju i manje pljuvanja mene. P. S. Ne pozdravljaj osobu koja ne postoji u mom životu, bar ne u emotivnom, kako ti tvrdiš. A kada budeš izašla tako će te pući realnost da ti neće biti dobro. Ali ne tvoja umišljena realnost niti realnost tih debila koji ti pune glavu. Srećan rođendan! Sanja Stanković - pisalo je u čestitki.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Kako će Matora reagovati kada bude pročitala ovu čestitku od Sanje saznaćemo već od 13.30 časova uživo na TV Pink!

Autor: N.V.

#Zadruga

<
'