AKTUELNO

Bio mi je velika podrška i želeo je da uspem, a to mi daje snagu da nastavim da pevam i ostvarim svoj životni san - iskrena je bila talentovana učesnica "Pinkovih zvezdica".

Valentina Stojanović je takmičarka koja je pažnju domaće javnosti privukla još u prvoj sezoni "Pinkovih zvezdica". Na veliko oduševljenje svih, ova dvanaestogodišnjakinja se takmiči i u ovogodišnjoj sezoni najpopularnijeg muzičkog takmičenja za decu. Valentina u intervjuu za Pink.rs otkriva da se u velikoj meri promenila otkako je prvi put kročila na glamuroznu Pinkovu scenu i da joj je neizmerno drago zbog toga što ponovo učestvuje u "Pinkovim zvezdicama".

- Od prve do treće sezone dosta sam se promenila i u izgledu, a i naravno u pevanju... Kada su me članice žirija prepoznale bila sam veoma srećna. Za svaki nastup pripremam se što duže mogu i trudim se da što bolje zvuči, a kada završim sa nastupom, uglavnom budem zadovoljna i drago mi je kada dobijem dobre komentare - rekla je Valentina.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon svakog nastupa Valentina od članova žirija dobija samo reči hvale, a ova takmičarka nam je otkrila da se ponekad javi i neki loš komentar.

Nailazila sam na loše komentare, ali nisam puno marila zbog toga. Moji drugari i svi moji sugrađani ponosni su na mene i podržavaju me i raduju se svaki put kada prođem u naredni krug - kaže Valentina.

Foto: YouTube screenshot

Valentina je istakla da pobedu ne očekuje, ali bi volela da bude ostane što duže u "Pinkovim zvezdicama".- To dokle ću dogurati u takmičenju zavisi samo od mene. Moj životni san je da postanem pevač... Ja od malena pevam i to mi je baš velika želja i zato bih i volela da što duže budem u "Pinkovim zvezdicama" i usavršim svoje pevanje, a onda da mi jednog dana to bude životni poziv - iskrena je bila Valentina Stojanović.

Foto: Pink.rs

Ova talentovana devojčica je u januaru ostala bez oca koji je iznenada preminuo. Valentini je tata bio glavna podrška jer je od ranog detinjstva živela sa njim, budući da joj se majka preudala i preselila u Crnu Goru. Valentini su podršku nakon gubitka oca pružili članovi žirija "Pinkovih zvezdica", kao i svi učesnici.

Foto: Printscreen Youtube

Tata mi je bio velika podrška i želeo je da uspem, a to mi daje snagu da nastavim da pevam i ostvarim svoj životni san. Nedostaje mi u svakom mogućem trenutku, jer je uvek bio tu i bio mi oslonac - rekla je Valentina i dodala:

Rečenica mog tate koju ću uvek pamtiti glasila je: "Uči školu jer bez nje ništa u životu nećeš postići". Tu rečenicu ću uvek pamtiti i uvek se setiti nje.

Foto: Pink.rs

Valentini su sada glavna podrška baka, deka i tri sestre i oni joj daju podstrek da nastavi dalje.

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Valentina Stojanović

#emisija

'