AKTUELNO

Voditeljka je bila presrećna što će svoju vezu krunisati brakom, ali je njeno venčanje odloženo.

Suzana Mančić pre nekoliko dana postala je tašta, a za to je saznala preko društvenih mreža. Naime, njena ćerka Teodora Kunić tajno se udala u Las Vegasu, čime je svojoj majci pokvarila planove za venčanje sa Simeonom Ocomokosom.

Foto: Instagram

Suzana je imala u planu da 31. marta u Veneciji izgovori sudbnosno "da", a ćerka ju je preduhtrila, što voditeljki baš i nije bilo pravo. Teodora Kunić se udala tajno za 20 godina starijeg biznismena Franca, a Suzana niti je prisustvovala ceremoniji niti je bila obaveštena.

Foto: Instagram

- Eto, ja se još nisam udala, a udala se moja Teodora u Las Vegasu. Niko nije znao - rekla je Suzana Mančić.

Iako je planirala da se uda 31. marta, zbog tajnog ćerkinog venčanja, Suzana je svoje venčanje odložila.

Eto, sada sam zvanično tašta. Kako je izgledalo venčanje i kako uopšte izgleda venčanje u Las Vegasu, ne bih znala da vam kažem, imate kod Teodore na Fejsbuku, pa pogledajte. To je sve što i ja mogu da znam. Teodora mi je pokvarila planove za venčanje, pa ćemo Simon i ja naše odložiti za nekoliko meseci. Imala sam već veliku svadbu, tako da će ova biti intimna, ali će morati da sačeka - rekla je voditeljka.

Kada će se Suzana Mančić zakleti na večnu ljubav svom partneru, kao i da li će na njenom venčanju biti najbliži članovi porodice, ostaje da saznamo.

Autor: Pink.rs

#Suzana Mančić

#Venčanje

#svadba

#voditeljka

#ćerka

'