AKTUELNO

Oduševiće vas njene stare fotke iz porodičnog foto-albuma!

Na domaćoj javnoj sceni poznata je godinama unazad, a u masi sličnih izdvojila se svojim neospornim talentom, profesionalizmom i obrazovanjem, harizmom, blistavim osmehom, kao i uvek upadljivim, drugačijim izgledom što joj je, sudeći po fotografijama iz detinjstva, jedna od glavnih karakteristika još od malih nogu.

Foto: privatna arhiva

Ova rođena Beograđanka, koja je odrasla na Dorćolu, oduvek se izdvajala od drugih svojim upečatljivim, uvek drugačijim frizurama i modnim aksesoarima, što joj je i danas svojstveno. I kada je imala svega četiri, pet godina, samouverena je bila pred kamerama i fotoaparatima, o čemu svedoče i ove fotke koje su sada jasan znak da je od malih nogu svima bilo jasno da je u životu čekaju velike stvari i svetla reflektora, što se ispostavilo kao tačno.

Foto: privatna arhiva

Ukoliko je niste u prvi mah prepoznali i pogodili o kome je reč, u pitanju je Dušica Jakovljević, jedna od najpopularnijih TV voditeljki na ovim prostorima, koju je milionska publika TV Pink zavolela već pri prvom pojavljivanju na malim ekranima, pre mnogo godina, a već treću sezonu zaredom je pomno prati u ulozi voditeljke rijalitija "Zadruga", produkcijski najzahtevnijeg formata.

Koliko se promenila u međuvremenu, procenite sami, ali jedno je sigurno - zadržala je blistavi osmeh, harizmu i energiju zbog koje nikog oko sebe, ni tada, a ni sada, ne ostavlja ravnodušnim.

Autor: D.T.

#Dušica Jakovljević

#Zadruga

#voditeljka

<
'