AKTUELNO

Nestrpljivo čekaju da zagrle naslednika.

Najradosniji praznik Uskrs nam se prbiližio, a mi smo odlučili da zavirimo u dom novopečenih roditelja Nadežde Biljić i Tome Panića i proverimo na koji način slave ove godine.

Kako smo već pisali o tome da se Nadežda prevremeno porodila i na svet donela sina Longa, ponosni roditelji nisu u mogućnosti da još uvek budu kraj bebe, pogotovo zbog aktuelne epidemije koronavirusa. Ipak, Nadežda i Toma vrlo brzo će biti na okupu sa svojim naslednikom, a u razgovoru za naš portal Panić priznaje da je Uskrs često slavio sam.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs/ O. Bogdanović

Previše sam bio sam i to me je slabilo, jer nisam bio sa svojim roditeljima i porodicom, ali sada sam mnogo srećan, jer sam sa svima i očekujem svog sina da bude sa mnom! Anegdota moja je ta da sam uvek kao dete jedva čekao da moj otac počne da loži za prase, jer nije poenta da ga kupiš, već da ga mi sami ispečemo - ispričao nam je Toma.

Iako je maštao o tome da ovaj praznik provede sa naslednikom, to ove godine ipak neće biti moguće, ali je spokojan jer zna da je Longo zdrav i u najboljem redu.

Ove godine razlika je u tome što ne mogu svog sina obradovati svemu što sam želeo, naravno i njegova majka Nadežda, koja ne može da ga drži uz sebe, jer je prevremeno rođen. Ali sa druge strane ovaj virus je zastupljen i mi smo srećni jer možemo biti sigurni da je naše dete dobro - zaključuje Toma, na nadom da će što pre on i Nadežda biti uz sina.

Autor: Ognjen Bogdanović

#Nadežda Biljić

#Toma Panić

#Zadruga

<
'