AKTUELNO

Nakon što se pročulo da je folk pevačica Tanja Savić prijavila policiji svog supruga Dušana Jovančevića zbog, kako se navodi, psihičkog i fizičkog maltretiranja, oglasila se njena PR služba.

U izjavi za Pink.rs, menadžer Tanje Savić izneo je potpuno drugu stranu priče, koja se kosi sa navodima izvora koji su pevačicu zatekli u policiji - on je demantovao da je došlo do bilo kakvog nasilja, te da ono nije jedan od razloga zbog kojeg je pevačica posetila stanicu policije, već krađa.

Nije tačno da je doživela fizičko nasilje. Bili su u Radincu svi, kod njenih, farbali su jaja... Jutros je pozvana od strane komšinice sa kojom se druži, obijen joj je stan! Vratila se, sigurno je nešto novca nestalo iz stana. Nije imala nekih vrednih stvari, zato što iznajmljuje stan. U svakom slučaju, ono što je najvrednije i što je nestalo, ne zna se iz koga razloga, jeste njen pasoš i pasoši dece. To je prijavljeno u stanici policije, njen suprug Dule ju je odvezao, sačekao ispred, ona ušla, dala izjavu... Napravljen je zapisnik, policija je izašla na lice mesta i sada se čeka šta će uraditi organi - rekao nam je Tanjin menadžer.

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

Autor: M.K., D.T.

#Dušan Jovančević

#Nasilje

#Policija

#Tanja Savić

<
'