AKTUELNO

Ne propustite specijalno, praznično izdanje najgledanije emisije o poznatima.

Uskršnje izdanje vaše omiljene emisije o poznatima „Premijera – vikend specijal”, ove nedelje od 14:20 časova, biće posebno i razlikovaće se od dosadašnjih. Naime, Ognjen Nestorović će u studiju imati specijalnu gošću – posle višegodišnje pauze Ana Nikolić se vratila na scenu, a u “Premijera – Vikend specijalu” proslaviće 17 godina karijere.

Foto: Instagram.com/ananikolicofficial

Nakon porođaja, Ana se povukla iz javnog života i potpuno se posvetila ćerki Tari. Osim toga, pevačica se borila i sa viškom kilograma, a onda je liniju dovela do savršenstva i sve svoje obožavaoce obradovala novim albumom “Klinika”. Ana je za sve pesme snimila i visokobudžetne spotove, koje je, jedan po jedan, predstavljala publici. O jednom od najznačajnijih, ako ne i najznačajnijem projektu u karijeri, Ana će govoriti u “Premijera – Vikend specijalu”.

Najviše interesovanja svakako je privukla prva numera sa albuma “Bilo je lepo”, koja se razlikuje od svih pesama koje smo videli na domaćoj sceni. Rečenica “bitno da je nekad bilo lepo” postala je pravi hit na društvenim mrežama, a Ana je dokazala da je i dalje jedna od najpopularnijih pevačica na javnoj sceni, bez obzira na to koliko je dugo bila odsutna.

View this post on Instagram

📸

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

U “Premijera – Vikend specijalu” videćete njen put dug 17 godina – od pesme “Januar”, koja je i dalje veliki hit, pa sve do albuma “Klinika” i fantastičnih pesama koje su osvojile publiku. Kako je izgledao put od rodnog Paraćina do Beograda i slave koju je stekla pre skoro dve decenije, otkriva najgledanija emisija o poznatima.

Ana će u studiju sa Ognjenom razgovarati o svim temama koje zanimaju javnost – o procesu nastanka albuma “Klinika”, teškim trenucima posle razvoda od Stefana Đurića Raste, radikalnim rezovima i drastičnim merama koje je preduzela, najlepšem životnom period otkako je postala majka Tare i svim detaljima njenog života koji su oduvek intrigirali javnost i medije.

Podsetimo, popularna pevačica je medijsku pauzu na kratko prekinula gostovanjem u “Premijera – Vikend specijalu” pre manje od godinu dana, a sada se vraća na dobropoznati teren. Od početka karijere, do danas ostala je ista – a o svim detaljima svog života fovoriće ove nedelje na TV Pink.

Ne propustite specijalnu prazničnu emisiju “Premijera – Vikend specijal” sa Anom Nikolić u nedelju 19. aprila od 14:20 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Nikolić

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditelj

<
'