AKTUELNO

Ove godine najveći hrišćanski praznik provode u proširenom sastavu!

Poznati pevački bračni par Nikolina Kovač i Saša Kapor najveći hrišćanski praznik ove godine provode i sa ćerkom Nikoletom, koja je došla na svet krajem novembra prošle godine. Iako praznik provode u izolaciji, za njih ove godine Vaskrs ima posebno značenje, upravo jer ga proslavljaju u pojačanom sastavu. Nikolina nam je pokazala kako njihov dom na Voždovcu izgleda na Veliki petak, a otkriva i koju tehniku ona primenjuje za farbanje jaja. Kako kaže pevačica, i njihov sin Nikolaj učestvovao je u ukrašavanju jaja.

- Odrasla sam u porodici gde se vrednuju običaji, moja baka i mama farbaju tradicionalno jaja u lukovini, ja sama nisam nikada probala, ali sam učestvovala dok sam bila mala, a kao i svakom detetu bilo mi je sve to jako zanimljivo. Ali ja sam se opredelila za dekupaž tehniku, nekako mi je ona kreativnija i moram priznati da mi je ove godine Nikolaj jako pomogao - rekla je Nikolina za Pink.rs i otkrila kakvo zaduženje za praznik ima njen suprug.

Foto: Privatna arhiva

- Saša je učestvovao u nekim drugim stvarima, išao je u nabavku, jer nam sledi ovaj produženi policijski cas, tako da smo podelili uloge - kaže pevačica i otkriva ko je u njihovom domu najviše euforičan kada je u pitanju tradicionalno tucanje jajima.

- Nikolaj, kao i svako dete, voli da pobeđuje i on je najviše euforičan kada je u pitanju tucanje jajima, ali moram priznati da smo svi zadržali tu razdraganost, generalno kada su praznici u pitanju - kaže za Pink.rs Nikolina i dodaje da ove godine Vaskrs ima posebno značenje za njihovu porodicu.

Video: Privatna arhiva

- Naravno i Vaskrs kao jedan od najvećih i najradosnijih pravoslavnih praznika proslavljamo u tom prazničnom ruhu i jako smo srećni što smo svi zajedno i na okupu. Ove godine smo u proširenom sastavu, tako da ovaj Vaskrs ima dodatnu blagodet za nas. 

Video: Privatna arhiva

Autor: M.K.

#Nikolina Kovač

#Saša Kapor

<
'