AKTUELNO

Marko besan na svoju devojku.

Voditelj Milan Milošević najavio je i naredni snimak, a na njemu je prikazan razgovor Zorice Marković i Luke Belića. Luka je tom prilikom rekao da se Gagi Đogani "pravi lud", a onda je Zorica istakla da ni Anabela Atijas "nije ništa bolja". Markovićeva je tom prilikom napravila retrospektivu događaja između njih, te je rekla da joj je žao Lune Đogani. Luka je tom prilikom istakao i da ne razume ni Gagija koji je u sjajnim odnosima sa Markom Miljkovićem. Zorici i Beliću se zatim pridružio i Marko Đedović, te su svi zajedno komentarisali Miljkovićev odnos sa Jelenom Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne moram nikoga da se odričem. Ne dotiču me mišljenja ljudi koji su na klipu. Možda jedino Zoricu gledam kao nekog ko mi znači, znači mi njeno mišljenje, ne uvlači se nikome. Njeno mišljenje mogu da poštujem, a ovo ostalo me ne dotiče. Slušam ja ovo svakodnevno, baš me zabole moja zadnjica za sve - rekla je Luna.
Čuo sam Luku kako me je komentarisao, kako bi ja tebalo da reagujem. To je njegovo mišljenje i ne bih dodao ništa. Vidim da mu u zadnjih par dana nije dobro i da je tužan, prišao sam mu i pitao sam ga je l' dobro, prijateljski sam mu prišao... Voleo bih da mi Luka kaže kako bi on reagovao - naveo je Gagi.
Odmah sam stao na Anabelinu stranu i tu nema šta da se kaže - rekao je Luka.

Foto: TV Pink Printscreen

Dečko se zaigrao rijalitija, mene si komentarisao, čula sam, video si da ne ide da budeš dobar. Počeo si da psuješ, odvratno se ponašaš, pokazao si sve suprotno moram da ti kažem to u lice - rekla je Luna.
Čudan mi je odnos da Gagi ne želi da se suprotstavi Marku. Vređaju se najgore, kažeš mu: "Smiri se to mi je bivša supruga, imamo dvoje dece". Ne poštuje ni decu. Bolje je da prećutiš nego da iznosiš gluposti, pa makar bio najgori. Rekao sam za Lunu, njegov rođeni brat da kaže sve ono, a on napadne svoje dete, a ne napadne svog brata, meni to nije normalno - rekao je Luka.
On je tužan i nesrećan, voleo bih da ti ostaneš ovde dugo, ja ću ostati do kraja - naveo je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna me je napala onda za njen s*ks, a ja nisam drukara, ali ću da podnesem svu odgovornost - naveo je Belić.
On je navodno video s*ks Lune i Marka, da te je sramota što to gledaš - rekao je Gagi.
I mene je sramota kad kažu da sam imala s*ks, a ja nisam. Nabijaš žene na onu stvar, nijednom muškarcu se nisi suprotstavio - vikala je Luna Luki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ok, to je njihovo mišljenje. Mogu da se osvrnem na Lunino izlaganje, da je ne dotiče Đedovićevo mišljenje a izlazi klip sa njim. Priča o nekim fantazijama, sto puta te čovek peca, ti si zrela za hlađenje, da te pustim niz vodu. Pričaš sa njima o s*ksu, rekao sam ti sto puta da ne pričaš to u rijalitiju. Ako žena nema poštovanja prema muškarcu, ne treba da ima ni njegovu zaštitu - rekao je Miljković.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'