AKTUELNO

Plavokosa pevačica otvorila je dušu i progovorila o svom emotivnom životu.

Otkako je proglašeno vanredno stanje zbog epidemije koronavirusa, jedna od glavnih tema jeste kako održati harmonične partnerske i porodične odnose u novonastalim okolnostima, o čemu su u novom izdanju emisije „Magazin in“ autorke i voditeljke Sanje Marinković govorili glumac Dušan Kaličanin, TV voditelji Ana ŠupićNemanja Velikić Lav Pajkić, kao i pevačice Sara Reljić i Ljupka Stević

Foto: TV Pink Printscreen

Plavokosa Pinkova zvezda i bivša učesnica "Zadruge" priznala je da nije bila u prilici da sa svojim dragim naruši ljubavnu idilu, budući da nisu zajedno.

Pazi, imam Kena, ali ne kod kuće... Ne želim sa dečkom, živim sa svojom porodicom - priznala je Sara, koja posle Vladana Vojnića Vojketa javnosti nije predstavljala svoje momke.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljupka Stević takođe je priznala da nije cvećka u odnosu prema svom partneru, ali da brzo sve dođe na svoje. O tome kakva je atmofera u njenom domu otkrila je Ana Šupić, dok je Lav Pajkić dešavanja u svojoj kući uporedio sa onim u "Zadruzi"! S druge strane, Dušan Kaličanin i Nemanja Velikić otkrili su korisne savete za rešavanje eventualnih problema i  bolju, veseliju i zdraviju atmosferu.

Ne propustite novo izdanje emisije „Magazin in“ ove subote u 16:10h na TV Pink!

Autor: D.T.

#Ana Šupić

#Dušan Kaličanin

#Lav Pajkić

#Ljupka Stević

#Magazin In

#Nemanja Velikić

#Sanja Marinković

#Sara Reljić

<
'