AKTUELNO

Ovo će napraviti pravi skandal!

Marko Đedović došao je u Rajski vrt kako bi popričao sa Drvetom mudrosti i popričali su o večerašnjoj žurki. Drvo je došlo na ideju i tajni zadatak koji je predložio Đedoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je tajni zadatak sa izuzetkom. Bićeš plaćen unapred, čak i možeš da kažeš da si na zadatku, ali ne i na kom, a radićeš u suštini svoj posao. Dakle ovako, u poštanskom sandučetu se nalazi tvoj honorar i fotoaparat, tvoj zadatk je da napraviš reportažu sa žurke. Ti si i novinar, i paparaco. U suštini, iako te vide da imaš fotoaparat i da fotografišeš, možeš reći da si na zadatku. Marko, svestan si da priča mora biti što zanimljivija. Ono što je najintrigantnije, to me zanima. I zapamti, nikako ne smeju gledati slike koje si ti napravio. Dakle, nikome ne smeš pokazati fotografije - ispričalo je Drvo, na šta je Đedović pristao.

Marko je potom otišao do sandučeta, uzeo aparat, a potom otišao do toaleta, gde se nalazi i Jelena Pešić. Đedović se odmah pohvalio Jeleni i nagovorio je da priđe Marku Miljkoviću kako bi napravio intrigantnu priču.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'