AKTUELNO

Nedelja ispred nas će biti veoma turbulentna!

Došlo je vreme da ovonedeljni vođa Bane Čolak izabere svoje potrčke. Čolak je odlučio da zakomplikuje sve, pa je podigao određene zadrugare, ne bi li nastala tenzija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije Ivanina želja, ja znam da je ona ponosna na mene i sve radim zbog nas i naše budućnosti. Ja ću podići Mionu, Jelenu, Mateju, Janjuša, Brendona, Maju i Luku.

Čolak je odlučio da za potrčke postavi Maju Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, koji su prethodnih dana dovedeni u ljubavnu aferu, na koju su i sami aludirali poljupcem u garderoberu.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo joj prilika da pokaže šta joj je Janjuš - rekao je Bane.
Dosta je Mića rekao stvari u kojima je Bane loš, ali prema meni je okej. Maja i ja smo po ceo dan zajedno, svaki dan provodimo zajedno 5 meseci. Malo mi je to kao da smo potrčci. Nešto će se promeniti? Neće se ništa promeniti. Nije zanimljivo da stavi Maju i mene. Mi se isto družimo po ceo dan. Svejedno mi je - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa Janjušem. Mi smo 24 sata zajedno. Ostaće sve kako je bilo do sada. Nemam nikakav problem. Više bih volela da nismo potrčci - govorila je Maja.
Možda bude zanimljivo u nekim situacijama. Ima logike, ali Bane nije mogao danas da me spominje kod hotela. Kao: "Da stavim Maju i tebe, to mi nije zanimljivo", evo sad se smeje. Isto, Ana kada je ušla stavio je Anu i mene - rekao je Janjuš u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'