AKTUELNO

Poznate ličnosti nemaju problem da sa svojim fanovima podele fotke na kojima nemaju šminku.

Zvezde na domaćoj sceni obično gledamo na televiziji ili u novinama. Ako mislite da su svaki dan glamurozne, varate se. Neke od njih se nemaju problem da sa fanovima podele fotografije na kojima i nisu baš tip-top. Pogledajte kako bez šminke izgledaju neke od najatraktivnijih pevačica na estradi.

Jelena Karleuša

Pevačica neretko na društvenim mrežama deli fotografije iz svog privatnog života, opušteno obučena i sa malo šminke na licu, Jelena, moramo priznati ne liči na sebe.

Nije ni čudo što "mala od skanda" na svoj  Instagram profil uglavnom postavlja fotografije na kojima je "pod punom ratnom opremom" a često i "ispeglana" više nego što je potrebno.

Foto: JK sminka

Seka Aleksić

Atraktivnu crnku smo navikli da viđamo uvek sređenu, ali Seka voli da na Instagramu pokaže kako se opušta u kućnoj atmosferi, naravno bez šminke. Rekli bismo da Seka izgleda lepo i kada je u "opuštenom izdanju".

Foto: Seka sminka

Nataša Bekvalac

Lepa Novosađanka voli prirodan izgled, pa nije ni čudo što Nataša na društvene mreže često postavlja fotke na kojima nema ni trunke šminke. Ipak pevačica je otišla korak dalje , i sa obožavaocima podelila kako izgleda kada nanese masku za lice.

Foto: Bekvalac šminka

Nikolija Jovanović

Pevačica Nikolija Jovanović vodi računa o svom izgledu, ali je rešila da sa svojim pratiocima na Instagramu podeli kakva je bez šminke. Pogledajte kako ćerka Vesne Zmijanac izgleda kada nije na sceni.

Foto: Nikolija sminka

Stanija Dobrojević

Već smo navikli na provokativne fotografije pobednice Farme 6. Ipak, seksi Stanija je uradila selfi dok se tuširala, šminku na licu nije imala, a i ko bi obratio pažnju na njeno lice pored ovakvih oblina.

Foto: Stanija sminka

M. Đurović

'