AKTUELNO

Vesna Đogani našla se u žiži javnosti nakon javnih prozivki svoje bivše jetrve Anabele Atijas, koja je u "Zadruzi" izjavila da ju je Đole Đogani pokupio sa ulice, a potom oženio.

Od tog trenutka plavokosa pevačica dobrila je bezbroj poruka na Instagramu, a zbog silne podrške koju su joj, kako kaže, pružili fanovi, Vesna je obećala da će snimiti vlog i ispričati svoju stranu priče. Ipak, u međuvremenu od toga je odustala jer je, kako je objasnila, njoj porodica iznad svega, o čemu je večeras obavestila sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, to je nije sprečilo da javno deli poruke svojih pratilaca koji su žestoko opleli po Anabeli, a posebnu pažnju privukla je poruka Đulkice, ćerke pokojnog Sinana Sakića, koja je Atijasovu pošteno ispljuvala, a potom Vesna sve to objavila javno.

- Rekla sam da neću komentarisati, ali moram! Ovaj ženski odron, otpad daje sebi za pravo da komentariše prvo ženu koja izgleda milion puta bolje od nje, pevačica vrhunska, savršena mama, ne gradi karijeru preko tuđeg imena, savršena supruga... Anabela ne da joj ne može na mali nokat, nego ni milion kilometara prinjušiti! Ženo draga, na lečenje pod hitno! - glasila je poruka Đulkice Sakić, čiji je stav rado prenela i objavila Vesna.

Foto: Instagram.com/djoganivesna

Da li će ovim supruga Đoleta Đoganija zvanično staviti tačku na rat s Anabelom ili je ovo samo zatišje pred buru, ostaje da se vidi.

Autor: D.T.

#Anabela Atijas

#Vesna Đogani

#Zadruga

#Đole Đogani

<
'