AKTUELNO

Pogledajte gde ih je i kako zatekao Nemanja!

Novinar emisije ''Premijera - Vikend specijal'' Nemanja Vujičić posetio je mnoge poznate ličnosti kako bi proverio kako oni provode do sada najduži policijski čas u svojim domovima.

- Jao vi ste došli, pa ne mogu da verujem - rekla je Tamara Milutinović kada je ispred svoje kuće ugledala premijernu ekipu, a kad je čula da će Nemanja obići i njenu koleginicu Katarinu Grujić, ona joj je po njemu poslala kolače.

Foto: Pink.rs

- Upravo sam izletela iz bazena, kupala sam se, opuštala sam se. Naravno da poštujem sve mere i zakone - rekla je Katarina Grujić , a onda joj je Nemanja uručio kolače koje joj je poslala Tamara.

Foto: Pink.rs

- Ali ja sam na dijeti, ali ostavi, moja Tamarica uvek misli na mene - poručila je atraktivna pevačica.

- Ja sam od 11. marta u kući. U rizičnoj sam grupi, ja sam u godinama. Rekao sam svojim saradnicima da napravimo pauzu, kao da sam sve ovo predvideo - rekao je Mile Kitić.

Foto: Pink.rs

- Osećala bih se potpuno bezveze i prema sebi i prema roditeljima i svojoj porodici, jer oni ne mrdaju nigde od prvog momenta kada je to preporučeno. Zaista od vas zavisi - poručila je Tanja Rađenović.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sada sve poštujem, ne izlazim iz kuće. Sedi gde jesi i to je to. Hvala bogu da je i ovako - poručio je Radiša Trajković Đani.

Foto: TV Pink Printscreen

- Meni se ništa nije drastično promenilo, jer ja bukvalno iz stana ne izlazim. Samo odem do prodavnice ili do magacina restorana. Nadam se da će ovo stanje ubrzo da se završi - poručio je Saša Kovačević.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Katarina Grujić

<
'