AKTUELNO

Ne proustite novo izdanje najgledanije emisije o poznatima.

Nove aktuelne priče o domaćim i stranim zvezdama očekuju vas i ove nedelje u 14:20 časova u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima “Premijera – Vikend specijal”. Vaš domaćn će, kao što ste i navikli, biti Ognjen Nestorović, a kroz rekapitulaciju nedelje za nama, vodiće vas Katarina Nikolić.

Foto: Jelena Simonović

Prošle nedelje, Nemanja Vujičić obilazio je poznate u Beogradu i pokazao vam kako i gde provode polcijski čas. Ovog puta, Nemanja će vam pokazati kako izgleda život van grada i policijski čas u manjim sredinama. Premijernoj ekipi domaćin će biti jedan folk pevač, koji će ih ugostiti na svom privatnom imanju.

Ovog vikenda policijski čas je produžen – kretanje je zabranjeno svima od petka u 17 časova do ponedeljka u pet ujutru. Kako su poznati reagovali na produženje policijskog časa, saznaćete ove nedelje u “Premijera – Vikend specijalu”, jer će i ove nedelje Nemanja postetiti zvezde u izolaciji.

Foto: Instagram.com

Emina Jahović je odlučila da obraduje svoje obožavaoce, te je tokom prošle nedelje objavila novu pesmu “Kriziram”, koja je već ušla u čuveni trending na Jutjubu. Dok njena publika uživa u novoj pesmu, regionalna muzička zvezda iz Istanbula govori za najgledaniju emisiju u poznatima.

View this post on Instagram

Are U ready?👁 #newsingle

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Pevačica Indira Aradinović Indi u proteklom periodu prolazila je kroz pravu dramu. Naime, ona se kao i njen kolega Darko Lazić,  opredelila za operaciju smanjivanja želuca, kako bi izgubila višak kilograma. Međutim, ova estetska operacija pošla je po zlu i ozbiljno ugrozila pevačicino zdravlje. Indi se već nekoliko dana nalazi na intenzivnoj nezi Urgentnog centra u Beogradu, gde se doktori bore za njen život nakon komplikacija koje su usledile nakon operacije smanjenja želuca. Ona se sa zdravstvenim problemima suočila odmah nakonzahvata, a doktori su zbog teškog stanja morali da joj uklone slezinu i da joj ugrade bajpas. Njena priča šokirala je mnoge, a osim detalja njene priče, emisija “Premijera – Vikend specijal” podsetiće vas i na rizične zahvate kojima su se podvrgle javne ličnosti, poput Tamare Đurić koja se nakon estetske operacije zadnjice borila za život na Vojnomedicinskoj akademiji.

Foto: Instagram.com/editaaradinovic

Uživo u emisiju “Premijera – Vikend specijal” uključiće se ibrojne zvezde iz svojh domova, a videćete i kakva je situacija na Tajlandu usled širenja koronavirusa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostanite kod kuće i ne propustite nove ekskluzivne priče “Premijera – Vikend specijal” u nedelju 12. aprila u 14:20 na TV Pink! 

Autor: M.Đ.

#Emina Jahović

#Indira Aradinović Indi

#Katarina Nikolić

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditelj

#voditeljka

'