AKTUELNO

Voditeljka će se u emisiji "Rada sam" pojaviti u veoma provokativnom izdanju, a kako će na to reagovati njena gošća, saznaćemo u sredu od 23.30 časova.

U protekloj emisije ''Rada sam'', voditeljka je zadala novi izazov starleti Soraji Vučelić koja je u centru Beograda prala šoferke prolaznicima na semaforu.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je završila sa svojim poslom, Soraja je došla u studio gde su je sačekali Andrija Milošević i Rada Radenović i odlučila da voditeljki da izuzetno težak izazov.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Soraja je poznata po provokativnom oblačenju, pa je tako i protekle večeri na sebi imala kaput, dok su joj bradavice bile prekrivene nalepnicama u obliku srca. Ona je iste takve poklonila Radi i zatražila od nje da se s tim pojavi u sledećoj svojoj emisiji.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka se prvo zbunila i pokušala da objasni starleti da ne može da dođe tako (ne)obučena, međutim Soraja je insistirala tvrdeći da nije ništa strašno.

Foto: TvPink Printscreen

Strašno ili ne, rada će se u sledećoj emsiji pojaviti sa nalepnicama na grudima, a u goste će joj doći voditeljka i spisateljica Suzana Mančić. Kao što je već poznato, kako koncept emisije nalaže, Suzana će se naći sa Radom u krevetu. A kako će spisateljica i voditeljka reagovati na izdanje svoje koleginice pogledajte u sredu, 29. marta u emisiji "Rada sam" od 23.30 časa.

Foto: Kobra

Autor: Pink.rs

#Rada Radenović

#Rada sam

#Soraja Vučelić

'