AKTUELNO

Prekipelo joj!

U emisiji ,,Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da vide još i video-prilog razgovor Jelene Pešić i Marka Đedovića.

Podsetimo, Đedović je po tom razgovoru zaključio da Miljković ima emocije prema Jeleni, a ona mu je obećala da će mu otkriti sve tajne kada se rijaliti završi, davajući mu znakove da je u pravu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem i da se obratim Jeleni, ja sam se sa njom poljubila iz sprdnje, ja isključivo volim muškarce. Ja sa Jovanom nisam imala nikakvu emociju, ja sam na nju gledala kao što sam gledala, ona to zna, ja sam se napila i tako smo se poljubile. Jovana je ta koja je prema meni bila otvorena kada sam došla, tako da tu priču ne možeš da porediš. Ja sa Jovanom nemam problem ni da se ne družim, ja se sklonim kada vidim da postoji problem. Ja se ne ložim na devojke, a ti koliko znam voliš muškarce, a ne devojke. Vidim da se potencira i dalje ova priča, trebalo je da se ja nešto pravdam, ja imam ovde veće probleme od Jelene Pešić i Marka Miljkovića. Ti si se družila sa tim muškarcem i imala emocije, sa kojim sam ja u vezi - rekla je Luna.
Ja kad sam video da Luni smeta to druženje, mi smo stavili tačku na odnos između Jelene i mene nema ništa - rekao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja stoljim iza ovoga da je to ista situacija, meni je čak Luna i govorila da joj ne smetam. Posle je bilo zašto se ja ne sklonim, da joj smetam, ja to nisam videla, jer je ona rekla da joj ne smeta, a onda su mi rekli da mogu da naslutim. A onda je bila situacija sa Sanjom, Lunom i Matorom, ako su mene optužili da imam nešto sa njihovim odnosom, onda ja mogu da kažem isto to. Eto videli smo rezultat te priče, raskid Matore i Sanje, a opet ja ne krivim Lunu. Neke stvari i dalje čuvam za sebe- izjavila je Jelena.
Ja snosim 100% krivicu, jer nisam ispoštovala svoju devojku, tako da, ona devojka, da ti nju pored sa tvojom, ja nisam plesala, znaš i sama kakva je bila žurka. Ja nisam to trebala, trebalo je da dođe Marko ili njena maam. To je apsolutno moja greška, a ne da porediš nas dve. Nas dve se jesmo poljubile davno, ali ne provodimo vreme kao Marko i ti - rekla je Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'