AKTUELNO

Atijasova je bila kivna na Vesnu i Đoleta, jer su se, kako je tvrdila, odrekli njene ćerke.

Popularna pevačica Vesna Đogani od nedavno je postala i jutjuberka, te je odlučila da svojoj publici predstavi novi video pod nazivom ,,Ili - Ili", gde je imala priliku da se odluči između dve ponuđene opcije.

I dok je Vesna odgovorala na sva pitanja, došao je na red izbor koji za nju nije predstavljao nikakav problem. Naime, obožavatelji porodice Đogani upitali su je da izabere ko joj je draži, Adam ili Luna, na šta je Vesna vrlo kratko odgovorila, ali i otkrila od kada nema kontakt sa Anabelinom i Gagijevom ćerkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Adamom se družim više, a sa Lunom se ne družim još od 2009. godine, tako da biram Adama - rekla je Vesna.

Podsetimo, Anabela, Luna i Gagi se trenutno nalaze na velelepnom imanju u rijalitiju ,,Zadruga 3", gde su isplivali mnogi detalji porodica Đogani. Tako je u jednom trenutku Anabela sve podsetila kada su se Vesna i njen suprug Đole javno okrekli Lune u emisiji ,,Amidž šou", kao i da njen bivši suprug Gagi svom bratu duguje 8.600 evra.

Foto: Pink.rs/E-Stock Agency, E-Stock/Časlav Vukojičić, Bojan Vuković

Nešto kasnije Vesna je dobila i još jedan izazov, da izabere između Slađane Delibašić, inače bivše žene njenog sadašnjen muža i Anabele. Pevačica i novopečena jutjuberka odmah je izabrala Slađu, govoreći da je sa njom u odličnim odnosima, što je svakako poznato javnosti.

Takođe, ono što je sve šokiralo jeste kada je Anabela otkrila za crnim stolom da je Đole okrenuo leđa svom bratu Gagiju kada mu je bio najpotrebniji u teškim životnim trenucima, te je tvrdila da nisu hteli da im pomognu kada im je dete bilo životno ugroženo.

Autor: O. Bogdanović

#Zadruga

'