AKTUELNO

Petočlani žiri dao je najlošije ocene njoj.

U specijalnom izdanju emisije "Paparazzo lov" petočlani žiri iskritikovao je mnoge poznate dame koje su u protekloj godini snimljene bez šminke.

Ipak, najgore je prošla i na prvom mestu liste onih koje se najviše razlikuju sa šminkom i bez nje našla se pevačica Maja Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su se, kad su videli jedan od snimaka, smejali njenim cipelama i načinu na koji hoda u njima, pa je tako pošteno zabavila žiri.

- Uopšte nisam stigao da primetim kako žena izgleda gore, gledajući samo kad će da padne. Ko te je nagovorio, ženo? Baš nije u svom najreprezentativnijem izdanju - rekao je novinar Goran Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam ovde samo primetila kosu. Ona meni ovde deluje kao da je krenula doterana na pijacu i nemam nikakav stav o Maji Marijani - prokomentarisala je voditeljka Sanja Marinković.

- Ona odaje utisak neurednosti. Prvo bih joj sredila kosu, pa sve ostalo. I sa šminkom i bez šminke je katastrofa, mislim, strašno - bila je otvorena urednica portala Pink.rs Dragana Tripić.

- Ne sviđa mi se. Može da se šminka dokle god hoće, od toga nema ništa - rekla je Tamara Đurić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zbog celog ovog utiska koji mi ostavlja mučninu dajem joj najnegativniju ocenu - izjavio je Saša Vidić i dao joj 10, što je u ovom sistemu ocenjivanja najgora ocena koju neko može da dobije.

Pogledajte ko se sve našao na listi i procenite da li je zasluženo Maja Marijana na prvom mestu.

Autor: V. T.

#Maja Marijana

#Paparaco lov

#emisija

#pevačica

'