AKTUELNO

Milica Todorović uporno je izbegavala da priča o razlozima raskida s glumcem Petrom Strugarom sve do sada, kada je u specijalnom izdanju emisije "Amidži šou" otkrila sve.

Zbog novonastale situacije s koronavirusom, Amidžić je preko kamere komunicirao s Milicom, koja je već nedeljama unazad u rodnom Kruševcu, kod oca i majke.

Foto: TV Pink Printscreen

Radimo svašta nešto, pre neki dan sam tati crtala obrve pošto kuka kako mu je koren oslabio… Išli smo na planinu, tata je kačio sliku na zid, pa su se mama i tata svađali da litreba duži ili kraći esker, sve sam ja to krišom snimila - ispričala je Milica kako provodi dane u izolaciji, a onda joj je Ognjen postavio pitanje koje nije želela da čuje.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne mogu da ne primetim… Gde je tvoj momak Petar?

- Moj momak Petar? Mislim da se sakrio dole negde, u snegu… Voli on to tako. Eto, čekam svaki dan kad će da iskoči - pokušala je da izvrda Todorovićeva, koja je potom ipak priznala kako stoje stvari.

Foto: TV Pink Printscreen

Šalim se, naravno. Petar nije sa mnom, Petar je svojoj kući, malo smo se rastavili sad zbog ove izolacije, tako da… Videćemo šta će biti na dalje.

Foto: TV Pink Printscreen

Amidžić je, kao što to i inače radi, popularnu pevačicu stavio pred svakojake izazove, te je između ostalog pokazala zalihe hrane, ali i toalet papira, za šta je "okrivila" majku! Takođe, još jednom u nizu dokazala je da nema kompleks, te je svim gledaocima pokazala da po kući šeta u bušnim papučama.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Amidži Šou

#Milica Todorović

#Ognjen Amidžić

#Petar Strugar

'