AKTUELNO

Kontaktirali smo Đoleta kako bismo čuli i njegovu stranu priče.

U rijaliti programu "Zadruga 3" iz dana u dan milionska publika saznaje nove detalje kada je reč o odnosu Anabele Atijas, Lune Đogani, Gagija Đoganija, ali i Marka Miljkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, u sve su sticajem okolnosti umešani i ostali članovi Anabeline porodice, kao i porodice Đogani. Tako je nedavno domaća javnost sazanala da je Gagi Đogani svom bratu Đoletu dužan više od 8 hiljada evra, što je najviše šokiralo njegovu ćerku Lunu.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, tokom jednog od haosa za crnim stolom, Luna Đogani iznela je i informaciju da je u detinjstvu doživljavala veliki stres od strane svog strica, kao i da je on kriv što je dobila alopeciju. Luna je tada navela i da joj je Đole redovno slao poruke uznemirujuće sadržine kroz koje je pretio i govorio da će uništiti život njenoj majci Anabeli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je samo deo onoga što je izneto pred kamerama u Beloj kući, a ekipa portala Pink.rs odlučila je da kontaktira Đoleta Đoganija kako bi čuli njegov komentar i stranu priče na sve ono što je rečeno na njegov račun. Međutim, Đole nije bio preterano rečit, a iz njegove izjave se može zaključiti i da članove svoje porodice, kao i bivšu snaju, očima ne može da gleda.

Foto: Pink.rs/J. Vučić

Ne želim da komentarišem više njih, prestao sam da pratim - rekao nam je kratko Đole Đogani, koji se na kraju zahvalio na kontaktiranju i zatražio razumevanje.

Da li će Đole Đogani promeniti ploču i odlučiti da o svemu javno progovori, kao i koji će novi detalji isplivati o porodici Đogani, ostaje nam da vidimo u narednim danima.

Autor: S. Kuvekalović

#Zadruga

'