AKTUELNO

Poznata pevačica priznala je da je morala da uveseljava ljude u svojim najtežim životnim trenucima.

U hitovima pevačice Jane Todorović mnogi uživaju, međutim, malo ko zna pojedinosti iz njenog privatnog života.

Popularna folkerka prošle godine je u roku od tri meseca ostala bez oca i majke, što joj je veoma teško palo, ali zahvaljujući muzici uspela je da smogne snage i nastavi dalje.

Foto: Printscreen Youtube

Bilo je teških trenutaka u mom životu, ali i tada sam morala da pevam. Izgubila sam roditelje prošle godine, i to u tri meseca. Prvo mi je majka umrla, pa otac. Oni su mi dali posebnu snagu i svaki put mislim da su tu oko mene i da me podržavaju u svemu što radim. Najteži trenutak u životu mi je bio taj kada sam izgubila roditelje. Ne želim nikome to, ali opet je pesma ta koja mi je pomogla da što pre prevaziđem te stvari - kaže Jana.

Ona, inače, sa svojom porodicom živi u Nemačkoj, gde svoje slobodno vreme u potpunosti posvećuje ćerkici, koja joj je centar sveta.

Foto: Printscreen Youtube

- Imam ćerku, ima deset godina i trudim se da provodim što više vremena sa njom. Radim kao svaka druga osoba svoj posao, naš privatan život ne trpi zbog naših radnih obaveza. Snalazim se dobro u inostranstvu, ne znam šta da kažem. Od jutra listam naše novine i pratim sve što treba, ali nisam nešto opterećena - kaže Todorovićka.

Pink.rs

#Jana Todorović

#Smrt

#pevačica

'