AKTUELNO

Pevačica je oduševila one koji je vole i najavila niz koncerata širom regiona.

Da je Dragana Mirković zaista velika zvezda, pokazuje i to što čak i kada je na odmoru, misli na svoje fanove.

Članica žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde" trenutno je na porodičnom zimovanju na Mon Blanu, ali je ipak odlučila da sve koji je vole obraduje velikom balkanskom turnejom pod nazivom "Od milion jedna".

Foto: Privatna arhiva

Boravak na krovu Evrope, kako nazivaju ovaj vrh, pevačica je iskoristila da napuni baterije, ali i da snimi kadrove za spot za novu pesmu "Samo mi je dobro".

Foto: Printscreen Youtube

Posle 15 godina, Dragana će održati niz koncerata širom Balkana, a ono što se već zna, jeste da če 19. maja nastupiti u Skoplju u VIP areni "Boris Trajkovski", a do kraja ovog meseca, biće objavljeni svi datumi za njenu turneju.

Uvek sam se trudila da svojoj publici priredim nova iznenađenja jer je njihova podrška nešto što me je održalo sve ove godine i ovo je moj način da im se zahvalim za svu ljubav, pažnju i pozitivnu energiju koje mi daju. Koncerti će biti prilika da se posle duge pauze družim sa publikom iz regiona na velikim scenama i potrudiću se da svaki od njih bude događaj za nezaborav, pravi muzičko-scenski spektakl, jer oni to od mene i očekuju. Što se spota tiče, na njemu se dugo i predano radilo. Želela sam da, kao što i sam naslov pesme kaže, zabeležim neke lepe trenutke iz mog života i nadam se da će publika uživati - rekla je Dragana.

Do tada, uživaćemo u Draganinim pesmama sa novog albuma "Od milion jedan", a svake subote gledaćemo je u čuvenim crvenim stolicama najgledanijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezde".

Foto: Printscreen Youtube

Autor: Pink.rs

#Dragana Mirković

#Pinkove zvezde

#pevačica

'