AKTUELNO

Pevačica Elma Sinanović poštuje sve propise usled novonastale situacije oko koronavirusa i vreme provodi kod kuće, sa ćerkom i tri psa.

Kako ističe, iz kuće izlazi samo u slučaju nužde, sve kontakte je svela na minimum, te se s prijateljima viđa putem interneta.

- Istina je da se u samom početku narod nije držao propisanih mera i nekako su sve olako shvatili, ali nakon što je usledila pandemija u celom svetu dozvali su se pameti. Potpuno je sve drugačije od pre samo nekoliko dana kada smo mogli videti ljude koji šetaju ulicama i sede u kafićima - započela je priču pevačica.

- Svaki treći dan odem do prodavnice, uzmem šta mi je neophodno i mirna sam. Hulija i ja smo same, tako da nama je lako. Sa prijateljima i ostatkom porodice smo na grupnom četu i grupa nam se zove "It's korona time" što znači "Vreme je za koronu" (smeh). Pretpostavljam da neko ko živi u višečlanoj porodici ima više razloga za strah. Moram da dodam da pored Hulije i mene imamo i tri psa, pa iskreno u našoj kući alkohola i asepslola uvek ima na pretek, i kuća se bar dva puta na dnevnom nivou čisti i dezinfikuje. Vreme prekratim tako što skuvam ručak, poigram se malo sa psima, ali moram da priznam da najviše vremena sam uz televizor i pratim vesti. Volim da sam upućena, da znam u svakom trenutku šta se dešava sa virusom i kako se širi, te pomno sve slušam i pratim.

Problemi sa finansijama tek slede

I Elma je imala štošta da kaže u vezi sa finansijskom krizom koja je zbog korone pogodila sve, a pogotovo pevače koji su ostali bez mesecima unapred zakazanih tezgi.

- Što se same finansijske krize na estradi tiče, mislim da će se to tek pokazati za tri do četiri meseca. Za sada verujem da je svako uštedeo i ostavio nešto na svom bankovnom računu, ali brzo će se potrošti te tek onda kreće panika. Moraju da se plasiraju nove pesme, novi spotovi, novi projekti, a to sve košta i po nekoliko hiljada evra tako da verujem da panika tek sledi.

Nadam se da će Đorđe David biti ok

Čula sam i videla da je Đorđe David oboleo od korone, i žao mi je bilo koga da se zarazi, ali ako biraš od dva zla, njega je pogodilo ono manje. On je dobro koliko sam primetila, snima klipove, apeluje na narod, daje intervijue tako da nije od onih teže obolelih, već funkcioniše normalno i sigurna sam da će biti ok. Opet moram da dodam da je samo izolacija jako bitna, i čula sam da je on bio u Makedoniji i da se tamo zarazio, zato poslušajte šta nam govore nadležni organi jer sigurno ne govore ništa uzalud. On je jak čovek i šaljem mu pozitivne misli.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović, Instagram.com/djordje_david

Autor: D.T.

#Elma Sinanović

#izolacija

#koronavirus

#pevačica

#Đorđe David

'