AKTUELNO

Drama porodice Đogani se nastavlja.

Urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević pročitao je zadrugarima šta je Nađa, sestra Gagija Đoganija izjavila o Luni Đogani i Anabeli Atijas, a taj intervju možete pročitati u nastavku. Nađa je navela da joj je Luna rekla da je Anabela pretila samoubistvom ukoliko se ona pomiri sa Markom Miljkovićem, što je izazvalo rekaciju i kod Lune i kod Anabele.

Ima ćerku, neka joj Bog oprosti - poručila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

To je laž. Ja to nikada nisam rekla, to su gluposti. Tako nešto stvarno nisam izjavila. Ona je prva rekla da ne treba da budem sa Markom, čak je rekla i da se muva sa Jelenom. Ružno je da radi takve stvari. Zna kakve smo napolju, nema potrebe da to kvari, nema potrebe da se daju takve izjave. Ne znam šta da kažem, nema veze sa istinom - istakla je Luna.
Kada se desio raskid, kada se raspadala, pričala je sat vremena na telefonu, ja sam slušala razgovor. Nađa je sve rekla što i ja, čak je i gore govorila. Sigurna sam da se mešala i tokom ostalih dana, meseci... Ja nisam ni gledala "Zadrugu"... - dodala je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tetku mnogo volim, ali... - nastavila je Luna.
Pazi šta pričaš - zapretio je Gagi.
Ne treba da izjavljuje takve stvari, zna kakav odnos imamo, ne bih volela da se to promeni - dodala je Đoganijeva, a onda je Gagi skočio na nju i počeo da zamera, te da brani svoju sestru da je napadala Marka samo zbog Luninih reči, što su mu zadrugari odmah zamerili jer je zbog sličnih stvari napadao Miljkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja je molim da to ne radi, pravi još veći haos, a znam da ne želi to - dodala je Luna.
Nisam nikada ucenjivala decu tim stvarima. Imaš ćerku, ne daj Bože da ti doživiš kao ja ove tri godine, sve što govoriš o meni, govori o tebi - poručila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'