AKTUELNO

Večeras od 22 časa na televiziji Pink nova epizoda serije koju je zavolela cela Srbija!

Cela Srbija nalazi se u stanju izolacije i vanrednog stanja zbog širenja zaraznog virusa COVID-19, koji je stopirao mnoge poslove, a jedan od njih je snimanje popularne serije "Preživeti Beograd" koju svake subote gledate na televiziji Pink

Foto: Promo

Ipak, vas i večeras očekuje nova epizoda na televiziji Pink, a mi smo pozvali glumce Tamaru Šustić i Nemanju Rafailovića, koji tumače uloge Nevene i Jablana, kako bismo videli kako oni provode vreme u izolaciji.

Ja uživam u stranicama knjige "David Koperfild", gledam serije, idem u šumu i trčim. I večeras ću pozvati publiku da zajedno preživljavamo Beograd - rekla nam je Tamara.

Foto: Promo

Što se mene tiče, ja sam u Beogradu, sa mojima sam po ceo dan, gledamo filmove, naravno i seriju "Preživeti Beograd", igramo društvene igre i trudimo se da upotpunimo svaki dan u izolaciji. Takođe koristim vreme da čitam knjige, pohađam onlajn predavanja i spremam ispite, pošto sam treća godina fakulteta - rekao nam je Nemanja.

Foto: Promo

Sve ovo je i više nego dovoljno da večeras budete uz program televizije Pink i uživate u novoj epizodi serije "Preživeti Beograd".

Autor: N. Vujčić

#Nemanja Rafailović

#Tamara Šustić

#preživeti beograd

<
'