AKTUELNO

Mora da bude sama kako bi zaštitila i sebe i druge!

Pevačica Neda Ukraden jedna je od javnih ličnosti koja i te kako poštuje pravila samoizolacije propisana za građane starije od 65 godina, iako njoj niko ne bi dao toliko, s obzirom na to da izgleda fantastično. Pevačica se ovog jutra putem skajpa uključila uživo u najgledaniji jutarnji program u zemlji "Novo jutro", te sa voditeljima Deom Đurđević i Predragom Sarapom popričala o svojim danima u izolaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je na samom početku priznala da joj nedostaje da putuje i druži se sa ljudima, jer je na to navikla tokom celog svog života, ali shvata da je ovakvo stanje potreba da bismo svi ostali živi i zdravi.

- Jedanaesti dan sam samoinicijativno u izolaciji, dobro sam, ali sam otišla od svojih da ih zaštitim. Svi moraju da shvate da je ovo nužno zlo, da bi se preživelo. Ja ne razumem tu silnu zapitanost kako ću u izolaciji, pa kako moramo, da budemo solidarni, ne razumem ni cinizam, ovo nije vreme za pametovanje i kritikovanje ljudi, svaka čast za doktore, pogotovo za doktora Nestorovića, spasio je toliko ljudi. Ovo je zlo vreme iskušenja i tragedija, pogledajte i šta se Zagrebu desilo... Treba biti poslušan, odgovoran. Ja sam celog života putovala, družila se sa narodom, pa zamislite kako je meni, ali bolje to nego da budete priključeni na one cevčice, da budete zaraženi - rekla je Neda.

Pevačica je oduševila sve kada je pružila podršku Italiji, otpevavši na svom balkonu pesmu "O sole mio".

- Izađem na balkon, zapevam, da se tako obratim malo narodu. Da imam društvo, verovatno bi isto tako zapevali. Italijani doživljavaju tešku tragediju, uvek smo je povezivali sa nečim lepim, a sad je sve ružno i zato sam zapevala "Sole mio", da ih podržim... - istakla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom kraju, pevačica je priznala da će biti novih hitova kada se sve ovo završi, ali i otkrila kako su je unuci iznenadili.

- Pod karantinom kompozitori imaju previše vremena, pa će valjda biti dovoljno hitova (smeh). Uželela sam se posla, ali ja imam puno knjiga, čujem se sa prijateljima, ćerkom i unucima, unuke su mi poslale divne poruke, video, prave knjige, pesme, jedva čekaju da se ponovo vidimo, oni su mi pravo osveženje - zaključila je Neda.

Foto: Pink.rs

Nedino uključenje pogledajte u nastavku.

Autor: Nemanja Vujčić

#Neda Ukraden

#pevačica

#samoizolacija

'