AKTUELNO

Prošlog petka vratio se sa puta, a zbog upale pluća i povišene temperature, smešten je na bolničko lečenje.

Poznati roker Đorđe David se nalazi u Klinici za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije, gde je, kako mediji saznaju, hospitalizovan zbog upale pluća, ali i povišene temperature.

Prošlog petka Đorđe se vratio iz Severne Makedonije, neposredno pred uvođenje vanrednog stanja u Srbiji, te govori da je baš taj put razlog zbog kog ne boravi u stanu u kom se nalaze njegova supruga Ana i ćerka Staša.

Foto: Instagram.com/djordje_david

Primljen sam pre tri dana, zbog visoke temperature i upale pluća, koju "vučem" od decembra, kada sam pevao koncert na otvorenom. Odmah su mi izvadili krv i uzeli briseve, kako bi me testirali na koronu. Rečeno mi je da ću dobiti rezultate testa danas, ali mi je pre dva sata saopšteno da će to, ipak, biti sutra. Trenutno sam na pulmologiji - izjavio je David.

Pevač je u daljem razgovoru istakao da sudeći po bolničkim sobama, vidi da dugo vremena nije ulagano u zdravstvo, ali da ga fasciniraju lekari i medicinsko osoblje koji u tim uslovima imaju vremena za svakog pacijenta i maksimalno se trude da se odupru pošasti virusa. Fizički je, govori roker, jak, ali mu mnogo nedostaje porodica, kao i mačor Lale.

Planiram da se resetujem i ubuduće da budem sam sebi na prvom mestu - zaključuje David.

Foto: Instagram.com/djordje_david

Autor: O. B.

#Đorđe David

'